سبد خرید
جمع سبد خرید
0

موم زنبورعسل

954
30 مرداد 1401
نام انگلیسی:

Bees Wax

دسته بندی :

قوام دهنده طبیعی غیرژلی

توضیحات:

یک محصول تولید شده از زنبورعسل با نقطه ذوب 61 تا 68 درجه سانتیگراد.

مزایا:

- قوام دهنده طبیعی غیر ژلی و تقویت کننده ویسکوزیته.
- دارای خاصیت امولسیون کنندگی اما به میزان کم.
- دارای خاصیت مرطوب کنندگی و فیلم فورمر.

نحوه استفاده:

- برای استفاده باید به فاز روغنی اضافه و ذوب شود.
- بسته به نوع و هدف محصول، بین 2 تا 40 درصد در محصولات با مصارف موضعی استفاده می شود.

کاربردها:

قابل استفاده در انواع محصولات مراقبت شخصی از جمله صابون ها ، کرم ها ، لوسیون ها ، کرم های پایه و محصولات آرایشی مانند ریمل، رژلب، سایه ها، کرمپودرها و ...