سبد خرید
جمع سبد خرید
0

کره کاکائو

664
30 مرداد 1401
نام انگلیسی:

Cocoa butter

دسته بندی :

مرطوب کننده، آنتی اکسیدان

توضیحات:

کره کاکائو از لوبیای کاکائو که در داخل غلاف کاکائو یافت می شود , روی درخت کاکائو رشد می کند ، بدست می آید. در داخل غلاف 30 تا 40 دانه کاکائو قرار دارد. پس از خشک شدن این دانه ها ، بو داده و تحت فشار ، روغن آن استخراج می شود. حتی اگر بخواهید می توانید این کار را در خانه انجام دهید. این چربی همان چیزی است که ما به عنوان "کره" کاکائو می شناسیم و آنچه باقی مانده می تواند برای تبدیل شدن به پودر کاکائو استفاده شود. این چربی در دمای اتاق جامد است و ماندگاری آن بسیار طولانی در حدود دو تا پنج سال است.

مزایا:

- نرم و مرطوب کننده پوست
- دارای خاصیت آنتی اکسیدانی
- کاهش ترک های های پوستی و رفع اسکار
- احیای پوست های حساس

نحوه استفاده:

- برای استفاده باید به فاز روغنی اضافه و ذوب شود.
- بسته به نوع و هدف محصول، بین 2 تا 40 درصد در محصولات با مصارف موضعی استفاده می شود.
- با توجه به اینکه می تواند موجب بستن منافذ شود، برای پوست های مستعد جوش توصیه نمی شود.

کاربردها:

قابل استفاده در انواع محصولات مراقبت شخصی از جمله صابون ها ، کرم ها ، پماد ها و محصولات آرایشی مانند رژلب و ...